Ουαλία, Ινδία, Κουρδιστάν – Συνέντευξη με τον καθηγητή Felix Padel

Ουαλία, Ινδία, Κουρδιστάν – Συνέντευξη με τον καθηγητή Felix Padel

Ουαλία, Ινδία, Κουρδιστάν - Συνέντευξη με τον καθηγητή Felix Padel

Ουαλία, Ινδία, Κουρδιστάν - Συνέντευξη με τον καθηγητή Felix Padel

Ο καθηγητής Felix Padel μιλά για την οικολογία, τον πολιτισμό και την αυτοδιάθεση στην Ουαλία, την Ινδία, το Κουρδιστάν.

Ο Connor Hayes μιλά με τον καθηγητή Felix Padel, ερευνητικό συνεργάτη στο Κέντρο Ιστορίας του Παγκόσμιου Περιβάλλοντος, στο Πανεπιστήμιο του Σάσεξ, σχετικά με τις συνδέσεις μεταξύ Ουαλίας, Κουρδιστάν και των Αντιβάσι της Ινδίας, εστιάζοντας σε θέματα οικολογικής καταστροφής, πολιτισμού και μουσικής, εκπαίδευσης και αγώνα για αυτοδιάθεση.

Σύντομα θα πραγματοποιηθεί ακόμα μία συζήτηση με τον καθηγητή Felix Padel, που θα διερευνήσει τα ζητήματα που τέθηκαν σε μεγαλύτερο βάθος, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην αυτοδιάθεση και την εκπαίδευση.

Ο καθηγητής Felix Padel είναι ερευνητικός συνεργάτης στο Κέντρο Ιστορίας του Παγκόσμιου Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο του Sussex. Ήταν προηγουμένως καθηγητής αγροτικής διαχείρισης στο Ινδικού Ινστιτούτου Διαχείρισης Υγείας και έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Jawaharlal Nehru, καθώς και σε άλλα ιδρύματα στην Ινδία και αλλού. Είναι ο συγγραφέας πολλών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των Sacrificing People: Invasions of a Tribal Landscape, and Ecology, Economy: Quest for a Socially Informed Connection.

Ο Connor Hayes είναι ακτιβιστής, ερευνητής και μαθητής της φιλοσοφίας. Ήταν μέλος της Διεθνούς Αντιπροσωπείας Ειρήνης του 2019 στο Ιμραλί.

Γ συνέντευξη χρηματοδοτείται από την Εκστρατεία Ειρήνης στο Κουρδιστάν και την Εκστρατεία κατά των Ποινικοποίησεις των Κοινοτήτων.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Πολιτική απορρήτου & συμμόρφωση GDPR.
I Accept