Η Τουρκία επιτέθηκε στο Γκάρε για να δολοφονήσει τους ίδιους της τους στρατιώτες

Η Τουρκία επιτέθηκε στο Γκάρε για να δολοφονήσει τους ίδιους της τους στρατιώτες

Η Τουρκία επιτέθηκε στο Γκάρε για να δολοφονήσει τους ίδιους της τους στρατιώτες

Η Τουρκία επιτέθηκε στο Γκάρε για να δολοφονήσει τους ίδιους της τους στρατιώτες

Η Τουρκία πραγματοποίησε εισβολή στην αντάρτικη περιοχή του Γκάρε στο Νότιο Κουρδιστάν (Βόρειο Ιράκ). Το διοικητικό γραφείο των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θάνατο των αιχμαλώτων πολέμου.

Η διοίκηση των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων προχώρησε σε δήλωση σχετικά με το θάνατο των αιχμαλώτων πολέμου κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην ανταρτική περιοχή του Γκάρε. Η δήλωση ανέφερε τα εξής:

"Η επιχείρηση κατοχής που ξεκίνησε το τουρκικό κράτος στο Γκάρε στις αμυντικές ζώνες της Medya στις 10 Φεβρουαρίου αποκρούσθηκε μετά την ήττα των δυνάμεων εισβολής την 14η Φεβρουαρίου. Ενάντια στη σκληρή απόπειρα του εχθρού να εγκατασταθεί μόνιμα στο Γκάρε, οι Ελεύθεροι Αντάρτες του Κουρδιστάν προέταξαν μια από τις μεγαλύτερες αντιστάσεις στην ιστορία τους, δίνοντας μια σκληρή απάντηση στους ιμπεριαλιστές.

Ένα στρατόπεδο όπου κρατούνταν αιχμάλωτοι πολέμου που ανήκαν στις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας δέχθηκε επίθεση στο Γκάρε. Το στρατόπεδο βομβαρδίστηκε εντατικά από τον αέρα στις 5 το πρωί, στις 10 Φεβρουαρίου. Ακολούθησε επίθεση εδάφους στην οποία χρησιμοποιήθηκε κάθε μορφή τεχνολογίας πολέμου. Προκειμένου να προστατευθούν οι ίδιοι και οι κρατούμενοι, οι δυνάμεις μας που βρίσκονται στο στρατόπεδο υπό βομβαρδισμό έδωσαν την απαραίτητη απάντηση στους κατακτητές και τους χτύπησαν αποτελεσματικά. Μετά από την αντεπίθεση, ο τουρκικός κατοχικός στρατός υποχώρησε. Αν και γνώριζε ότι υπήρχαν κρατούμενοι εκεί, το στρατόπεδο βομβαρδίστηκε εκ νέου εντατικά από μαχητικά αεροσκάφη. Ο βομβαρδισμός, που διήρκεσε τρεις ημέρες, και οι έντονες μάχες μέσα και έξω από το στρατόπεδο οδήγησαν στο θάνατο μελών της MIT, των τούρκων στρατιωτών και αστυνομικών που είχαμε συλλάβει.

Το ότι κανείς δεν θα μπορούσε να επιβιώσει από μια τόσο έντονη επίθεση είναι σαφές σε οποιονδήποτε διαθέτει βασικές στρατιωτικές γνώσεις. Η επίθεση δεν αποσκοπούσε στην απελευθέρωση των αιχμαλώτων πολέμου, αλλά στην δολοφονία τους. Ο μόνος υπεύθυνος για το θάνατο αυτών των ανθρώπων είναι ο Χουλούσι Ακάρ. Έδωσε την εντολή για μια τέτοια επίθεση και δεν διαθέτει το παραμικρό ανθρώπινο συναίσθημα.

Για να καλύψει αυτή την απάνθρωπη επίθεση, τη δική του βρωμιά και αποτυχία, ο εχθρός μέσα στη σύγχυσή του, καταφεύγει σε ψέματα και διαστρεβλώνει τα γεγονότα. Ό,τι και αν κάνει, δεν είναι σε θέση να κρύψει την αλήθεια. Είναι αρκετά γνωστό στο κοινό ότι ως κίνημα δεν έχουμε βλάψει κανέναν κρατούμενο που έχει βρεθεί στα χέρια μας. Η μεγαλύτερη απόδειξη αυτού είναι ότι έχουμε προστατεύσει τους κρατούμενους με μεγάλη προσοχή μέχρι σήμερα, παρά τα χρόνια βαριών βομβαρδισμών και συνεχών επιθέσεων από τον τουρκικό στρατό κατοχής.

Στην αρχή της κατοχικής επίθεσης, ανακοινώσαμε ότι η περιοχή Γκάρε, συμπεριλαμβανομένου ενός στρατοπέδου για αιχμαλώτους πολέμου, βομβαρδίστηκε έντονα και υπέστη σοβαρές επιθέσεις. Οι συγγενείς των κρατουμένων απευθύνθηκαν στο τουρκικό κράτος και ζήτησαν την άμεση διακοπή της επίθεσης. Ωστόσο, οι επιθέσεις συνεχίστηκαν επίμονα. Αυτό έδειξε για άλλη μια φορά το πραγματικό πρόσωπο του τουρκικού κράτους. Δεν καταλαβαίνει τίποτα σχετικά με την ανθρωπιά, δεν έχει συνείδηση ​​και δεν διστάζει να θυσιάζει και να σκοτώνει ακόμη και τους δικούς του ανθρώπους.

Οι εκπρόσωποι αυτού του απάνθρωπου και φασιστικού τρόπου σκέψης θα πρέπει να το λογοδοτήσουν στους λαούς της Τουρκίας.

Προφανώς, η κατοχική επιχείρηση στο Γκάρε από τις 10 έως τις 14 Φεβρουαρίου και η μεγάλη αντίσταση σε αυτήν παρήγαγε σημαντικά αποτελέσματα. Οι λεπτομέρειες του πολέμου που έλαβε χώρα και η τελική ισορροπία των δύο πλευρών θα διασαφηνιστούν και θα δημοσιευθούν σύντομα."