Αποφασισμένοι υπερασπιστές της Αΐν Ισά: Θα απωθήσουμε τις τουρκικές επιθέσεις

Αποφασισμένοι υπερασπιστές της Αΐν Ισά: Θα απωθήσουμε τις τουρκικές επιθέσεις

Αποφασισμένοι υπερασπιστές της Αΐν Ισά: Θα απωθήσουμε τις τουρκικές επιθέσεις

Αποφασισμένοι υπερασπιστές της Αΐν Ισά: Θα απωθήσουμε τις τουρκικές επιθέσεις

Μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), συνεχίζουν να αποκρούουν τις επιθέσεις από τις τουρκικές δυνάμεις κατοχής και τις ελεγχόμενες από την Τουρκία ομάδες μισθοφόρων, εναντίον της πόλης Αΐν Ισά, διαβεβαιώνοντας ότι θα υπερασπιστούν τους ανθρώπους και τη γη τους.

Καθώς συνεχίζονται οι επιθέσεις των τουρκικών δυνάμεων κατοχής και των μισθοφορικών ομάδων τους στην Αΐν Ισά στη βορειοανατολική Συρία, οι μαχητές του Στρατιωτικού Συμβουλίου της Ράκκα βρίσκονται στις πρώτες γραμμές και διαβεβαιώνουν ότι θα υπερασπιστούν τους ανθρώπους και τη γη τους, ασκώντας το ιερό δικαίωμα της αυτοάμυνας.

Ο μαχητής Xaled Ali δήλωσε ότι "Βρισκόμαστε τώρα στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Το ηθικό μας είναι υψηλό και η αντίσταση συνεχίζεται. Είμαστε όλοι εδώ για να αποκρούσουμε τις τουρκικές επιθέσεις που στοχεύουν στην κατάληψη των εδαφών μας και στον εκτοπισμό των ανθρώπων μας. Η ενοχική σιωπή που τηρούν οι Ρωσικές Δυνάμεις στην περιοχή, αποτελεί απόδειξη ότι συμφωνούν με τους κατακτητές, και τους επιτρέπουν να καταλάβουν όλο και περισσότερα από τα εδάφη μας, και να επιτεθούν στις δυνάμεις μας και στον άμαχο πληθυσμό της περιοχής".

Ο Ali συνέχισε λέγοντας ότι «οι άνθρωποι στην περιοχή, οι τοπικοί ηγέτες και οι επιφανείς προσωπικότητες, εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον αγώνα μας. Η αντίστασή μας εκτιμάται ιδιαίτερα από όλους, ενώ εμείς δεσμευόμαστε να αποκρούσουμε όλες τις εξωγενείς επιθέσεις και να υπερασπιστούμε τους κατοίκους».

"Το τουρκικό κατοχικό κράτος εκμεταλλεύεται τη διεθνή σιωπή για τα εγκλήματα που διαπράττει και τώρα διεξάγει νέο κύκλο επιθέσεων και βιαιοπραγιών στην περιοχή μας".

Από τη δική του πλευρά, ο μαχητής Izrael Raqqa είπε: «Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή στην Αΐν Ισά καθώς το τουρκικό κράτος στοχοποιεί τους πολίτες και τους αμάχους. Εμείς, ως αμυντική δύναμη, είμαστε συγκεντρωμένοι εδώ για να αποκρούσουμε όλες τις επιθέσεις, είμαστε έτοιμοι να προστατεύσουμε το έδαφός μας στη βορειοανατολικά Συρία. Ποτέ δεν επιτεθήκαμε και ποτέ δεν παραβιάσαμε κανέναν, όσο ισχυροί κι αν είμαστε, αλλά ταυτόχρονα θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις, τους ανθρώπους και τη γη μας».