Αντάρτισσα των YJA Star: Πολεμάμε έναν δειλό αντίπαλο

Αντάρτισσα των YJA Star: Πολεμάμε έναν δειλό αντίπαλο

Αντάρτισσα των YJA Star: Πολεμάμε έναν δειλό αντίπαλο

Αντάρτισσα των YJA Star: Πολεμάμε έναν δειλό αντίπαλο

«Οι εχθροί μας νόμιζαν ότι μπορούσαν να μας νικήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Απλά μας έκαναν πιο θυμωμένους και πιο αποφασισμένους», δήλωσε η αντάρτισσα των YJA Star, Arin Xalid.

Μιλώντας στο ANF, η Arin Xalid, μαχήτρια των Ελεύθερων Γυναικών Στρατευμάτων (YJA Star), δήλωσε ότι οι αντάρτες στις περιοχές Αβασίν, Ζαπ και Μετίνα στο Νότιο Κουρδιστάν (Βόρειο Ιράκ) συνεχίζουν να προβάλλουν μεγάλη αντίσταση.

«Είναι στο χέρι όλων των λαών του Κουρδιστάν και της Μέσης Ανατολής να διατηρήσουν ζωντανή αυτήν την αντίσταση, αλλά πάνω απ' όλα έχουμε και καθήκον. Είμαστε αυτοί που αποκαλούνται Heval (Σύντροφοι) από τους μάρτυρες, είμαστε οι σύντροφοι τους οποίους εμπιστεύτηκαν. Οι σύντροφοί μας έφεραν την αντίσταση μέχρι αυτό το σημείο. Τώρα το βάρος πέφτει στους δικούς μας ώμους. Το αν θα καταφέρουμε να φέρουμε αυτό το βάρος στη γραμμή τερματισμού, θα κριθεί από την αποφασιστικότητα και τα κίνητρά μας. Τώρα πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτήν την αντίσταση, να συνεχίσουμε να βασιζόμαστε στον Ηγέτη Άπο [Αμπντουλάχ Οτσαλάν] και ταυτόχρονα να προχωρήσουμε δυναμικά», δήλωσε η αντάρτισσα μαχήτρια.

«Πρέπει να κάνουμε πράξη αυτή την επανάσταση»

Η Arin Xalid συνέχισε: «Τους τελευταίους μήνες, οι σύντροφοί μας κατέβαλαν το ένα πλήγμα μετά το άλλο στον εχθρό. Η αντίστασή τους στα χημικά όπλα του εχθρού θα προαναγγείλει το τέλος του αντιπάλου. Καθώς ο εχθρός προσπαθεί να μας καταστρέψει, πρέπει να ολοκληρώσουμε την επανάσταση. Πρέπει να κάνουμε πράξη αυτήν την επανάσταση τώρα, ώστε να μην πέσουν και άλλοι σύντροφοι μας εξαιτίας των χημικών όπλων. Παλεύουμε ενάντια σε έναν δειλό εχθρό».

«Οι μάρτυρες ενισχύουν την αποφασιστικότητά μας»

«Οι εχθροί μας νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να μας εξοντώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν μπορούν να μας νικήσουν. Οι πεσόντες σύντροφοι που βρέθηκαν στον αγώνα πριν από εμάς, μας θυμίζουν συνέχεια τη δέσμευση και τον δρόμο μας. Η οργή μας έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Τα χημικά όπλα που χρησιμοποιούνται μπορεί να δίνουν στον εχθρό τεχνική υπεροχή, αλλά οι μάρτυρές μας ενισχύουν την αποφασιστικότητά μας. Έχουν γίνει παράδειγμα ζωντανής αντίστασης που πρέπει να ακολουθήσουμε. Τώρα δεν είναι η ώρα να είμαστε απλώς παρατήρες και να συγκινούμαστε. Ο αγώνας των μαρτύρων μας μας έφερε μέχρι εδώ και τώρα είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για να ολοκληρώσουμε το έργο τους. Αλλά δεν θα δώσουμε στον εχθρό την ικανοποίηση απλώς να μας σκοτώσει. Κάθε μέρα παίρνουμε ξανά τον όρκο να νικήσουμε τον εχθρό», υπογράμμισε η Xalid.

«Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες μας και να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον»

Η αντάρτισσα των YJA Star κατέληξε λέγοντας: «Είναι καιρός να χτυπήσουμε τον εχθρό, να υπερασπιστούμε τις αξίες μας και να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον. Ο κουρδικός λαός πρέπει να προστατεύσει τα παιδιά του πάνω από όλα.

Ο καθένας πρέπει να προστατεύει και να υπερασπίζεται τα παιδιά του και την πατρίδα του, κάτι που είναι τιμή και ως εκ τούτου πρέπει να αγωνιζόμαστε γι’ αυτό».