Το Κέντρο Τύπου των SDF ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ένας ηγέτης του ISIS σκοτώθηκε σε επιχείρηση που διεξήχθη στο χωριό El Cerzi στο Deir ez-Zor.

Το Κέντρο Τύπου των Δημοκρατικών Συριακών Δυνάμεων (SDF) εξέδωσε ανακοίνωση για επιχείρηση που διεξήχθη στο Ντέιρ εζ Ζορ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Στο πλαίσιο του αγώνα κατά των πυρήνων του ISIS, οι Αντιτρομοκρατικές Μονάδες (YAT) πραγματοποίησαν επιχείρηση με την αεροπορική υποστήριξη των Δυνάμεων του Διεθνούς Συνασπισμού».

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Πολιτική απορρήτου & συμμόρφωση GDPR.
I Accept

Η δήλωση συνέχισε: «Στις 7 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση εναντίον ενός ηγέτη του ISIS στο χωριό El Cerzi στο Deir ez-Zor. Οι δυνάμεις μας εισέβαλαν στο σπίτι όπου κρυβόταν ο Mihemed Etiye, γνωστός ως Ebî Mehmûd. Παρά την κλήση των δυνάμεών μας να παραδοθούν, άνοιξε πυρ εναντίον τους. Ως αποτέλεσμα της ανταλλαγής πυρών, ο αρχηγός της συμμορίας σκοτώθηκε».

Σύμφωνα με τη δήλωση, ο Ebî Mehmûd συμμετείχε σε επιχειρήσεις που στόχευαν τους υπαλλήλους ασφαλείας, στρατιωτικών και πολιτικών ιδρυμάτων του Πολιτικού Συμβουλίου της Deir ez-Zor.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των SDF, κατασχέθηκαν όπλα και πυρομαχικά στο σπίτι του άνδρα.

 

2024-01-11T01:34:36+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top