Ο Κουρδικός λαός στο πλευρό των Ελλήνων – Ζήτω η Επανάσταση

Ο Κουρδικός λαός στο πλευρό των Ελλήνων – Ζήτω η Επανάσταση

Ο Κουρδικός λαός στο πλευρό των Ελλήνων - Ζήτω η Επανάσταση

Ο Κουρδικός λαός στο πλευρό των Ελλήνων - Ζήτω η Επανάσταση

Σήμερα σημειώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Από τον αγώνα για ανεξαρτησία και ελευθερία από τον Οθωμανικό ζυγό.

Ο υπερήφανος Ελληνικός λαός, γνωρίζει όσο κανείς τι θα πει αντίσταση, αυτοδιάθεση, επανάσταση και εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας. Το έπος του 1821, χαράχτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ανθρωπότητας και συνέβαλε ουσιαστικά στην πτώση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και του ιμπεριαλισμού των Οθωμανών.

Πρόκειται για μία νίκη ορόσημο κατά της τυραννίας και της καταπίεσης, την οποία δυστυχώς υφίστανται μέχρι και σήμερα οι Κούρδοι και άλλοι λαοί της περιοχής.

Εμείς, οι Κούρδοι της Ελλάδας, στεκόμαστε δίπλα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες στην ιστορική αυτή επέτειο, τιμούμε τους ήρωες, τη μνήμη και τους αγώνες των Ελλήνων, και χαιρετίζουμε τις διαρκείς προσπάθειες της σύγχρονης Ελλάδας, κατά του φασισμού, του επεκτατισμού και της επιθετικότητας στην περιοχή.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, τιμούμε την ιστορία της αντίστασης, και συνεχίζουμε τον αγώνα και σήμερα απέναντι σε κοινούς μας αντιπάλους, οι οποίοι προσπαθούν να βυθίσουν την Μεσόγειο και την Μ. Ανατολή στο σκοτάδι και τον αυταρχισμό τους.

Δεν θα τα καταφέρουν. Απέναντί τους θα βρουν το ακλόνητο αγωνιστικό πνεύμα του Ελληνικού και Κουρδικού λαού.

Μαζί θα κερδίσουμε την ελευθερία και την ειρήνη για την περιοχή μας.