20 νέοι που μόλις εντάχθηκαν στις τάξεις των ανταρτών ως απάντηση στις γενοκτονικές πολιτικές του τουρκικού κράτους και ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους, ζήτησαν την επέκταση του αγώνα για την ελευθερία ενάντια στην εκμετάλλευση του Κουρδιστάν.

20 Κούρδοι νέοι, που εντάχθηκαν πρόσφατα στις τάξεις των ανταρτών και ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους, απηύθυναν έκκληση στον κουρδικό λαό, τη νεολαία και την κοινή γνώμη.

Στη δήλωσή τους, οι νέοι αντάρτες ανέφεραν ότι ως πατριώτες νέοι του Κουρδιστάν, εντάχθηκαν στις τάξεις των ανταρτών για να απαντήσουν σε κάθε είδους γενοκτονική πολιτική του κατοχικού τουρκικού κράτους, καθώς και για να χαιρετίσουν ουσιαστικά την 46η επέτειο του PKK.

Τονίζοντας ότι η κατοχή μπορεί να τερματιστεί μόνο με έναν δυνατό αγώνα, οι αντάρτες είπαν: «Η συμμετοχή μας στον αγώνα ενάντια στα ψέματα του ειδικού πολέμου του τουρκικού κράτους είναι μια στάση που πρέπει να πάρει ως παράδειγμα κάθε Κούρδος νέος. Η κατοχή μπορεί να τερματιστεί μόνο με έναν ισχυρό αγώνα στις τάξεις των ανταρτών. Ως εκ τούτου, καλούμε όλα τα νεαρά κορίτσια και αγόρια του Κουρδιστάν να έρθουν εδώ και να ενταχθούν στις τάξεις των ανταρτών. Μαζί θα ελευθερώσουμε σωματικά τον Αρχηγό μας και θα σώσουμε τη χώρα μας και τον λαό μας από την καταπίεση. Επειδή το Κουρδιστάν είναι μια αποικία, μια στρατιωτική αποικία, η απελευθέρωση του Κουρδιστάν είναι δυνατή μόνο μέσω του στρατιωτικού αγώνα στις τάξεις του PKK. Η ηγεσία και η ευθύνη για αυτό ανήκει αναμφίβολα στα νεαρά κορίτσια και αγόρια του Κουρδιστάν πριν από οποιονδήποτε άλλον. Γνωρίζουν επίσης πολύ καλά ότι κάθε συμμετοχή στις τάξεις των ανταρτών είναι πλήγμα κατά του αιματοκυλιστή εχθρού. Ας επεκτείνουμε όλοι τον πόλεμο για την ελευθερία και ας πετύχουμε.”

2023-12-18T01:08:57+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top