Η αντάρτισσα του YJA Star  Bêrîvan είπε ότι η ουσία του αγώνα των ανταρτών είναι η υπεράσπιση του λαού και πρόσθεσε: «Δεν δεχόμαστε καμία επίθεση εναντίον του λαού, ούτε παραμένουμε σιωπηλοί».

Η αντάρτισσα του YJA Star  Bêrîvan είπε στο ANF ότι καμία επίθεση δεν θα μπορούσε να αποξενώσει τον κουρδικό λαό από τον Ηγέτη και τους αντάρτες και τόνισε ότι ο λαός πάντα προστάτευε την τιμή του.

Η αντάρτισσα του YJA Star, Bêrîvan, είπε ότι το σύστημα βασανιστηρίων Imrali έχει εξαπλωθεί στον κουρδικό λαό και μετατράπηκε σε προγραμματισμένη γενοκτονία και ότι πραγματοποιούνται κάθε είδους επιθέσεις για να τον καταστήσουν ανίσχυρο. Η αντάρτισσα είπε: “Περνάμε μια κρίσιμη και ιστορική διαδικασία. Ο εχθρός χρησιμοποιεί χημικά και τακτικά πυρηνικά όπλα γιατί δεν μπορεί να επιτύχει αποτελέσματα. Προσπαθεί να καταστρέψει την κοινωνία μέσω πολιτικών επιθέσεων γενοκτονίας και ειδικών πολέμων κατά του λαού.”

Ο λαός μας προστατεύει την τιμή του

Η αντάρτισσα  Bêrîvan υπογράμμισε ότι ο κουρδικός λαός έχει επίγνωση της πραγματικότητας του εχθρού και έχει πολιτικοποιηθεί αρκετά ώστε να γνωρίζει τη βάση των επιθέσεων, και επομένως αντιστέκεται εναντίον τους, και συνέχισε: «Ο λαός ήταν πάντα στο πλευρό των ανταρτών. Γι’ αυτό καμία ατμόσφαιρα φόβου δεν μπορεί να κρατήσει τον λαό μακριά από τον Rêber Apo [Abdullah Öcalan] και τους αντάρτες.Ο λαός μας πάντα προστάτευε την τιμή του.

Η κατάσταση του Rêber Apo είναι καθοριστική στο επίκεντρο του αγώνα των ανταρτών. Εάν σταματήσουν οι επιθέσεις εναντίον του Rêber Apo, ξέρουμε ότι μπορούμε να μιλήσουμε για την ελευθερία του λαού μας. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Η φυσική ελευθερία του Rêber Apo σημαίνει την ελευθερία του κουρδικού λαού. Η επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί όταν οι αντάρτες και ο λαϊκός αγώνας διεξάγονται μαζί. Η κατάσταση του εχθρού μας στο πεδίο της μάχης είναι εμφανής. Στον πόλεμο που έκανε με βάση την τεχνολογία, δεν μπόρεσε να σπάσει την αντάρτικη αντίσταση με κάθε είδους απαγορευμένα όπλα. Αντίθετα, δεν πέτυχε καμία επιτυχία. Ο εχθρός, του οποίου η θέληση έχει σπάσει, δημιουργεί φόβο και επιτίθεται στο λαό μας με ειδικές πολεμικές πολιτικές και προσπαθεί να απομονώσει τους αντάρτες».

Η αντάρτισσα  Bêrîvan υπογράμμισε ότι η ουσία του αγώνα του αντάρτικου είναι η υπεράσπιση του λαού και είπε: “Δεν δεχόμαστε καμία επίθεση εναντίον του λαού, ούτε σιωπούμε. Οι αντάρτες είναι πιστοί στον λαό του, στη χώρα του και στον ηγέτη. Οι όρθιοι Η στάση του λαού μας είναι επίσης τιμητική. Υποσχόμαστε ότι θα πάρουμε μεγάλη εκδίκηση».

2023-10-08T18:55:13+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top