Ο ανταποκριτής ANHA συγκέντρωσε μια σειρά από εγκλήματα που διέπραξαν η τουρκική κατοχή, οι μισθοφόροι της και οι εποίκοι στο κατεχόμενο Αφρίν, μέσα σε μια εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης της απέλασης, της ολοκλήρωσης ενός οικισμού και της απαγωγής κατοίκων κατά την είσοδο και την έξοδο. το καντόνι.

Στο πλαίσιο πολιτικών και σχεδίων που αποσκοπούν στον διαχωρισμό του Αφρίν από τη Συρία και αργότερα την προσάρτησή του στην Τουρκία, η τουρκική κατοχή και οι μισθοφόροι της συνεχίζουν να διαπράττουν εγκλήματα και να εκφοβίζουν τον λαό να αδειάσει το καντόνι από τον αρχικό του πληθυσμό και να τον αντικαταστήσει με κατοίκους άλλων περιοχών. .

Οι τουρκικές αρχές κατοχής στην Κωνσταντινούπολη απέλασαν βίαια 43 Σύρους πρόσφυγες στο κατεχόμενο Καντόνι Αφρίν, μέσω του περάσματος του χωριού Χαμάμ στην περιοχή Τζάντερς του κατεχόμενου Καντονίου, σύμφωνα με πηγές από την περιοχή.

Επίλυση

Στο ίδιο πλαίσιο εγκλημάτων, η τουρκική κατοχή ολοκλήρωσε την ανέγερση ενός οικισμού στον οποίο είχαν ξεκινήσει οι εργασίες στις αρχές Μαρτίου του τρέχοντος έτους στο χωριό Sindyankeh στην περιοχή Janders του κατεχόμενου καντονιού Αφρίν.

Σύμφωνα με την πηγή, ο οικισμός περιλαμβάνει 50 μονάδες εποικισμού και εκεί θα εγκατασταθούν οικογένειες μισθοφόρων Al-Sharqiya που κατάγονται από το Deir ez-Zor.

Απήχθη κατά την επιστροφή

Σύμφωνα με άλλη πηγή από το κατεχόμενο Καντόνι Αφρίν, η υπηρεσία πληροφοριών της «Πολιτικής Αστυνομίας» της τουρκικής κατοχής απήγαγε 2 πολίτες στην κατεχόμενη πόλη Αζάζ ενώ κατευθύνονταν προς το κατεχόμενο Αφρίν και ζήτησαν 10.000 δολάρια ΗΠΑ από την οικογένεια ενός εξ αυτών στο αντάλλαγμα για την απελευθέρωσή του.

Τα 2 άτομα που απήχθησαν είναι: «Ο Τζαμίλ Χικμάτ Τζααφάρ, από το χωριό Μάαμλο στην περιοχή Ράτζο στο Αφρίν και ο Αντνάν Ομάρ, από το χωριό Σόρμπα στην περιοχή Μομπάτα στο Αφρίν», και η τύχη τους είναι ακόμη άγνωστη.

Απαγωγή φεύγοντας

Η Τουρκική Χωροφυλακή απήγαγε επίσης 70 πολίτες που προσπάθησαν να περάσουν τα τουρκικά σύνορα για να παραδοθούν στους λεγόμενους «αντιλαθρεμπόρους» μισθοφόρους της στο κατεχόμενο Καντόνι Αφρίν και τους επέβαλε πρόστιμο με χρηματικά ποσά σε τουρκικές λίρες.

Προϋποθέσεις με αντάλλαγμα να τους επιτραπεί να ζουν στο σπίτι τους

Από την άλλη πλευρά, μια πηγή επιβεβαίωσε ότι ένας άποικος από τη νότια ύπαιθρο του Χαλεπίου όρισε ένα χρηματικό ποσό 1.500 δολαρίων από έναν πολίτη του κατεχόμενου καντονιού Αφρίν, με αντάλλαγμα να του επιτρέψει να ζήσει στο σπίτι του που είχε κατασχεθεί από τον έποικο.

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο άποικος είχε κλέψει όλο το περιεχόμενο του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων και των εργαλείων.