Οι αντάρτες του HPG και του YJA Star μίλησαν για τον πόλεμο του 2023 και είπαν ότι το τουρκικό κράτος επιτέθηκε στις αμυντικές περιοχές της Medya χρησιμοποιώντας όλη του τη δύναμη, αλλά «δεν μπόρεσε να προχωρήσει ούτε ένα βήμα».

Οι αντάρτες του HPG και του YJA Star μίλησαν για τον πόλεμο του 2023 και είπαν ότι το τουρκικό κράτος επιτέθηκε στις Αμυντικές Ζώνες της Medya χρησιμοποιώντας όλη του τη δύναμη, αλλά «δεν μπόρεσε να προχωρήσει ούτε ένα βήμα».

Οι μαχητές της ελευθερίας του Κουρδιστάν προέβαλαν μια ανελέητη αντίσταση ενάντια στην κατοχή του τουρκικού κράτους το 2023. Οι αντάρτες HPG και YJA-Star μίλησαν για τον αγώνα το 2023 και τους στόχους τους για την επόμενη περίοδο.

Ο αντάρτης του HPG Azad Dêrik: Η αντίσταση που πραγματοποιήθηκε το 2023, ειδικά αυτή που πραγματοποιήθηκε από τον ηγέτη Apo[Abdullah Öcalan] στο Imralı, είναι μια άνευ προηγουμένου αντίσταση. Σήμερα διεξάγουμε πόλεμο στο Zap, το Avaşîn και τη Metina με το πνεύμα αντίστασης του Αρχηγού μας. Όσο και αν θέλει το φασιστικό τουρκικό κράτος να συνεχίσει την κατοχή του, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πετύχει τον στόχο του. Οι σύντροφοί μας αγωνίζονται με μεγάλη θέληση σε κάθε τομέα. Το τουρκικό κράτος, στηριζόμενο στην τεχνική του δύναμη, βρίσκεται σε αβοήθητη κατάσταση απέναντι στην αντίσταση των ανταρτών. Οι αντάρτες κάνουν πόλεμο τιμής με τη δύναμη που πήραν από τον Αρχηγό Από.

Η αντίστασή μας θα συνεχιστεί και δεν θα σταματήσουμε ποτέ μέχρι να εξασφαλίσουμε τη φυσική ελευθερία του Αρχηγού Από. Γιατί η ελευθερία μας και η ελευθερία του λαού γίνεται μόνο με την ελευθερία του Αρχηγού Από. Σήμερα, άνθρωποι από κάθε έθνος απαιτούν την ελευθερία του Ηγέτη Από. Η αντίσταση που έχει μεγαλώσει στα βουνά του Κουρδιστάν το 2023 δεν έχει δει πουθενά αλλού στον κόσμο. Το 2024 θα υψώσουμε τον αγώνα ακόμα πιο ψηλά και θα εκδικηθούμε για τους μάρτυρες μας.

YJA Star Guerrilla Zeyneb Newal: Το 2023 ήταν μια δύσκολη χρονιά από κάθε άποψη, γιατί ο εχθρός επιτέθηκε σε περιοχές ανταρτών από όλες τις πλευρές, αλλά οι σύντροφοί μας έδειξαν ιστορική αντίσταση.

Ο εχθρός θέλει να καταστρέψει τους αντάρτες χρησιμοποιώντας χημικά όπλα. Αλλά σήμερα, οι αγωνιστές της ελευθερίας γράφουν ιστορία με τη θέλησή τους στα βουνά του Κουρδιστάν. Στη βάση της φιλοσοφίας του Ηγέτη Apo, θα συνεχίσουμε την αντίστασή μας το 2024 και θα διασφαλίσουμε τη φυσική του ελευθερία.

Ο αντάρτης HPG Zinar Tori: Αφήσαμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη αντίσταση και αγώνα. Ο πόλεμος που διεξάγεται στις περιοχές άμυνας medya είναι ένας πόλεμος ύπαρξης και ανυπαρξίας. Γιατί το κατοχικό τουρκικό κράτος επιτίθεται στις περιοχές μας χρησιμοποιώντας όλη του τη δύναμη. Αλλά δεν μπορεί να πετύχει ενάντια στη θέληση των ανταρτών και δεν μπορεί να προχωρήσει όπως θέλει. Δεν μπορούν να προχωρήσουν ούτε ένα βήμα».

2024-01-13T17:21:06+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top