Οι SDF πραγματοποίησαν επιχείρηση κατά των συμμοριών που ειναι υπό τη διοίκηση του τουρκικού κράτους στο Ζιργκάν, σκοτώνοντας 4.

Σε γραπτή δήλωση την Τετάρτη, το Κέντρο Τύπου των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στο Ζιργκάν κατά των συμμοριών που συνδέονται με το κατοχικό τουρκικό κράτος.

Η ανακοίνωση των SDF ανέφερε:

«Στο πλαίσιο των νόμιμων αμυντικών επιχειρήσεων κατά των επιθέσεων του κατοχικού τουρκικού κράτους και των συμμοριών του, οι δυνάμεις μας στόχευσαν χθες στις 14.30 στρατιωτικό όχημα των συμμοριών του κατοχικού τουρκικού κράτους στο χωριό Til Mihemed. Ενώ 4 σκοτώθηκαν στη δράση, τα οχήματά τους καταστράφηκαν.

Πριν την επιχείρηση οι δυνάμεις μας παρακολουθούσαν τις κινήσεις των συμμοριών που ετοιμάζονταν να επιτεθούν στις περιοχές και τα σημεία που βρίσκονταν οι δυνάμεις μας.

Θα απαντήσουμε σε όλες τις επιθέσεις των κατοχικών τουρκικών κρατικών δυνάμεων και συμμοριών και θα ενεργήσουμε σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τους νόμιμους κανόνες άμυνας έναντι κάθε είδους επιθέσεων».

2023-12-07T01:27:00+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top