Το PKK έστειλε ένα συγχαρητήριο μήνυμα στη Διοίκηση του Αρχηγείου HSM για τις επαναστατικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τους αντάρτες της ελευθερίας του Κουρδιστάν εναντίον του τουρκικού στρατού».

Η Εκτελεστική Επιτροπή του PKK εξέδωσε ένα συγχαρητήριο μήνυμα προς τη Διοίκηση του Αρχηγείου του Κέντρου Λαϊκής Άμυνας (HSM) για τις επαναστατικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τους αντάρτες της ελευθερίας του κουρδιστάν στο Xakurkê, στο Metîna και στο Zap.

Το μήνυμα ανέφερε: «Οι επιτυχημένες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από τους αντάρτες της ελευθερίας του κουρδιστάν στο Xakurkê, το Metîna και το Zap μεταξύ 22-24 Δεκεμβρίου προκάλεσαν ένα από τα βαρύτερα πλήγματα στην ιστορία στον φασιστικό-γενοκτονικό εχθρό στα τέλη του 2023, όπως ακριβώς συνέβη. στην 45η επέτειο του κόμματός μας.Οι ενέργειες αυτές, που έγιναν σε σκληρές χειμωνιάτικες συνθήκες και συνέτριψαν τις φασιστικές ορδές, έδωσαν βαρύ πλήγμα στην κατοχική-γενοκτονική Τουρκική Δημοκρατία και τις δυνάμεις πίσω από αυτήν και έδωσαν μεγάλο ηθικό στον  λαό και τους δημοκρατικούς υποστηρικτές μας, ενισχύοντας την ελπίδα και την πίστη στη νίκη».

Το μήνυμα συνέχισε: «Έχει προσθέσει μεγάλη δύναμη στην Παγκόσμια Εκστρατεία Ελευθερίας που διεξάγουμε με στόχο τη φυσική ελευθερία του Ηγέτη Apo και τη λύση του κουρδικού ζητήματος. Το γεγονός ότι το αποικιοκρατικό-γενοκτονικό σύστημα καταρρέει έδειξε για άλλη μια φορά σε όλους, φίλους ή εχθρούς, την ακατανίκητη δύναμη των Ανταρτών.

Συγχαίρουμε τα ιστορικά επιτεύγματα όλων  των ανταρτών του HPG και YJA Star που συνέβαλαν σε αυτές τις ενέργειες, μνημονεύουμε τους μάρτυρες τους με σεβασμό και ευγνωμοσύνη και ευχόμαστε για τη συνέχιση τέτοιων επιτυχημένων ενεργειών που δημιουργούν ένα ελεύθερο μέλλον βήμα-βήμα. Με αυτή την πεποίθηση, χαιρετίζουμε εσάς και όλες τις ηρωικές αντάρτικες δυνάμεις μας που αντιστέκονται γενναία στις Αμυντικές Περιοχές της Medya με το πνεύμα της συντροφικότητας.

Η νίκη θα ανήκει πάντα στους αυτοθυσιαζόμενους αγωνιστές της ελευθερίας».

2023-12-31T02:13:37+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top