Ένα σύντομο βίντεο από τη μεγάλης κλίμακας επαναστατική επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι αντάρτες στην περιοχή του Ζαπ στις 17 Φεβρουαρίου δόθηκε στη δημοσιότητα.

Οι αντάρτες της ελευθερίας του Κουρδιστάν πραγματοποίησαν την Επαναστατική Επιχείρηση Şehîd (Μάρτυρας) Doğa Viyan στις ζώνες άμυνας media που ελέγχονται από τους αντάρτες στο νότιο Κουρδιστάν (βόρειο Ιράκ) στις 17 Φεβρουαρίου. στράφηκε κατά των τουρκικών δυνάμεων κατοχής στην περιοχή αντίστασης Girê Cûdi στην περιοχή του δυτικού Zap.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αντάρτες εισέβαλαν στις θέσεις του τουρκικού στρατού στο Girê Cûdî, κατέσχεσαν μεγάλες ποσότητες όπλων και κατέστρεψαν τον υπόλοιπο εξοπλισμό. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σκοτώθηκαν 37 Τούρκοι στρατιώτες, μεταξύ των οποίων ένας λοχαγός και αρκετοί υπαξιωματικοί, ενώ ο αντάρτης του HPG, Σερβάν Βάρτο έπεσε μάρτυρας.

Το Gerîla TV δημοσίευσε ένα βίντεο από μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (HPG) και των Ελεύθερων Γυναικών Μονάδων (YJA Star). Το βίντεο διάρκειας ενάμιση λεπτού είναι μόνο ένα μέρος από το βίντεο που συνοδεύει την επαναστατική επιχείρηση, με αποτέλεσμα οι αντάρτες να καταλάβουν πλήρως και να κατακτήσουν την τουρκική βάση στο λόφο.

Οι αντάρτες φαίνονται να μπαίνουν σε θέσεις και κοντέινερ με μεγάλη ταχύτητα, να τους πυρπολούν, να κατασχούν και να χρησιμοποιούν ένα όπλο Α4 του τουρκικού στρατού και να καλούν τους στρατιώτες να «παραδοθούν».

Οι αντάρτες κατέλαβαν πλήρως τη βάση που ανήκει στον τουρκικό στρατό.

Το Gerîla TV αναμένεται να μοιραστεί σύντομα λεπτομερή πλάνα.

2024-02-26T19:01:51+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top