Θρασεία επίθεση Μπαχτσελί στην Ελλάδα για το ναυάγιο

Ο Γκρίζος Λύκος επέρριψε ευθύνες στην ελληνική κυβέρνηση για το ναυάγιο στην Πύλο

Σφοδρή επίθεση κατά της ελληνικής κυβέρνησης για το ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος του κόμματος εθνικιστικής δράσης και «σύμμαχος» του προέδρου Erdogan, Devlet Bahceli.

Ειδικότερα, ο Bahceli επέρριψε ευθύνες στην ελληνική κυβέρνηση για το ναυάγιο, ενώ την κατηγόρησε ότι είπε ψέματα όσον αφορά τις ενέργειες του Λιμενικού.

«Από τη βύθιση σκάφους που μετέφερε μετανάστες στα ανοιχτά της χερσονήσου της Πελοποννήσου της Ελλάδας την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, 78 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και σχεδόν 500 άνθρωποι αγνοούνται. Η ελληνική κυβέρνηση, που παρέμεινε θεατής αυτού του ανθρωπιστικού δράματος και καταστροφής, και μάλιστα κατέφυγε σε ψέματαείναι υπεύθυνη και πρέπει να λογοδοτήσει» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «το Αιγαίο και η Μεσόγειος πρέπει να πάψουν να είναι οι θάλασσες του θανάτου.

H Τουρκία έχει ανάγκη την κυβέρνηση της Λαϊκής Συμμαχίας που αντιπροσωπεύει τη νίκη στο Καραμπάχ, την σοφία στην εξωτερική πολιτική, τη βούληση στην Κύπρο και την εθνική στάση στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο».