Συνεχίζονται οι αδιάκριτες επιθέσεις του τουρκικού κράτους κατά της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας.

 

Idlib, Syria: Nine dead, dozens injured after Russian warplanes attack Jisr al-Shughur | CNN

Συνεχίζονται οι γενοκτονικές επιθέσεις του τουρκικού κράτους κατοχής με στόχο το σύνολο των υποδομών και των ζωτικών χώρων της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας. Οι επιθέσεις  που ξεκινούν γύρω στις 21:00 ώρα Ευρώπης, έχουν ως εξής:

DÊRIK

Πολεμικά αεροσκάφη του κατοχικού τουρκικού κράτους βομβάρδισαν το κέντρο ασφαλείας στο χωριό Koçerat της επαρχίας Dêrik και αναφέρθηκε ότι πολλοί τραυματίστηκαν. Έκτακτες ανακοινώσεις αιμοδοσίας γίνονται για τους τραυματίες που νοσηλεύονται.

Επιπλέον, πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν μια πετρελαιοπηγή κοντά στο χωριό Teqil Beqil στην περιοχή Dêrik.

EYN ÎSA

Ο κατοχικός τουρκικός κρατικός στρατός βομβάρδισε το κέντρο της περιοχής Ein Îsa και τον αυτοκινητόδρομο Μ4.

TIRBESPIYÊ

Πολεμικά αεροσκάφη που ανήκουν στο κατοχικό τουρκικό κράτος βομβάρδισαν τα πρατήρια βενζίνης Ewda και Girdahol στα ανατολικά του Tirbespiyê και ενας πολίτης τραυματίστηκε στο βενζινάδικο Ewda.

ΤΙΛ ΤΕΜΙΡ

Τα χωριά Til Tawil, Tawîlê και Gozeliye στα δυτικά του Til Temir και το χωριό Dirdara στα βόρεια της περιοχής βομβαρδίστηκαν με βαρέα όπλα.

KOBANÊ

Τα χωριά Til Şiîr, Xurxurî στα δυτικά του Κομπάνι και τα χωριά Xerbisan και Goran στα ανατολικά της πόλης βομβαρδίστηκαν με βαρέα όπλα.

MINBIC

Το Κέντρο Επικοινωνίας Τύπου του Στρατιωτικού Συμβουλίου της Manbij ανέφερε ότι το κατοχικό τουρκικό κράτος βομβάρδισε τα χωριά Seyade και El Cat στα βόρεια της Manbij.

SEHBA

Το τουρκικό κράτος και οι συμμορίες του βομβάρδισαν την περιοχή Til Rifat της περιοχής Shehba, τα χωριά Şêx Îsa, Eyn Deqnê και Bêlûniyê και το αεροδρόμιο Minix.

AMÛDÊ

Τα χωριά Çoldara, Hermî και Şêxo στα ανατολικά της περιοχής Amûdê βομβαρδίστηκαν.

HESEKÊ

Ο τουρκικός στρατός εισβολής και οι συμμορίες του βομβάρδισαν τα χωριά Τιλ Χιρμίλ, Esediye, Mişêrfe, Zorava, Til Cehan, Rotan, Zigran και Rabiat στην περιοχή Zirgan της Χεσσέκα.

2023-10-09T01:32:39+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top