Εννέα νέοι ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στις τάξεις του PKK, λέγοντας: «Θα ζήσουμε μια ελεύθερη και ηθική ζωή πλάι με τους συντρόφους μας που αγωνίζονται στα ελεύθερα βουνά».

Μια άλλη ομάδα νέων εντάχθηκε στις τάξεις του PKK (Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν), λέγοντας: “το αντάρτικο της ελευθερίας προχωρά σήμερα με την αφοσίωση και τον αγώνα του Apo στον επαναστατικό αγώνα”.

Σε δήλωσή τους στις περιοχές των ανταρτών, οι νέοι σημείωσαν ότι ο αγώνας συνεχίζεται 45 χρόνια μετά την ίδρυση του PKK. Είπαν ότι θέλουν να εκδικηθούν και για τους 6 νέους που μαρτύρησαν στο Κομπάνι στην αεροπορική επίθεση του φασιστικού τουρκικού κράτους πριν από δύο χρόνια.

Καταγγέλλοντας την απομόνωση του Ηγέτη του Κουρδικού Λαού Abdullah Öcalan, η ομάδα τόνισε ότι η αντίσταση και οι ιδέες του Abdullah Öcalan έχουν εξαπλωθεί πέρα ​​από το Κουρδιστάν σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα κάλεσε τη νεολαία να ενταχθεί στις τάξεις του PKK, το «κόμμα της ανθρωπότητας» και είπε, «Θα ζήσουμε μια ελεύθερη και ηθική ζωή πλάι-πλάι με τους συντρόφους μας που αγωνίζονται στα ελεύθερα βουνά, θα εμβαθύνουμε την ιδεολογία και τη φιλοσοφία του Ηγετη Öcalan και τη διάδοση αυτής της φιλοσοφίας στο Κουρδιστάν, τη Μέση Ανατολή και τον κόσμο.”

 

2023-12-19T01:54:38+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top