Οι SDF συνέλαβαν έναν μισθοφόρο του ISIS που ονομάζεται Mihemed Mehmûd Hemade στην ύπαιθρο της Ράκα με την αεροπορική υποστήριξη των δυνάμεων του Διεθνούς Συνασπισμού.

Το Κέντρο Τύπου των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ένας μισθοφόρος του ISIS συνελήφθη σε επιχείρηση που διεξήχθη στην αγροτική περιοχή της Ράκα.

Οι SDF ανέφεραν: «Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επιχειρήσεων μας κατά των υπολειμμάτων του ISIS, οι Αντιτρομοκρατικές μας Μονάδες (YAT) πραγματοποίησαν επιχείρηση. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην πόλη Kerama στην ανατολική ύπαιθρο της Ράκα, με αεροπορική υποστήριξη από τις δυνάμεις του Διεθνούς Συνασπισμού. Ως αποτέλεσμα της επιχείρησης, οι δυνάμεις μας συνέλαβαν έναν τρομοκράτη που ονομαζόταν Mihemed Mehmûd Hemade».

Αναφέρθηκε ότι ο αιχμάλωτος μισθοφόρος συμμετείχε στη λαθραία μεταφορά των οικογενειών του ISIS στο Eshbal El Xîlafe από τα στρατόπεδα προς τις κατεχόμενες περιοχές της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας, ιδιαίτερα σε Serêkaniyê και Girê Spî.

Η δήλωση των SDF : «Οι δυνάμεις μας θα συνεχίσουν τις επιχειρήσεις ασφαλείας κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS μέχρι να καταστραφούν οι οικονομικοί και οπλικοί πόροι της και να διασφαλιστεί η ασφάλεια της περιοχής».

2023-11-22T16:48:34+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top