Ο αντάρτης του HPG Gelhat: Δεν θα παραδοθούμε ποτέ στους εισβολείς

Το 2023, τα βουνά του Κουρδιστάν μετατράπηκαν σε περιοχές μεγάλων μαχών και ιστορικής αντίστασης. Ο αντάρτης Gelhat Gabar, ένας από αυτούς που συμμετείχαν σε αυτή την ιστορική αντίσταση, μίλησε στο ANF και για τη συμβολή του αγώνα για την ελευθερία στον λαό του Κουρδιστάν και τις επιτυχίες που σημείωσε.

 

Ο Gelhat Gabar από το HPG (Δυνάμεις Λαϊκής Άμυνας) ξεκίνησε την ομιλία του εφιστώντας την προσοχή στην απομόνωση του Ηγέτη του Κουρδικού Λαού Abdullah Öcalan και είπε: «Δεν έχουμε ακούσει νεα από τον αρχηγό Apo (Abdullah Öcalan) για πολύ καιρό. Αυτή η κατάσταση φυσικά μας ανησυχεί. Παρά τα κάθε είδους βασανιστήρια στο İmralı, ο Ηγέτης δεν υποκύπτει. Ο εχθρός θέλει να αποδυναμώσει το αντάρτικο εντείνοντας την απομόνωση. Ωστόσο, οι αντάρτες προέβαλαν μεγάλη αντίσταση το 2023. Αυτή η αντίσταση είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών του Αρχηγού και των μαρτυρικών συντρόφων μας».

Ο Gelhat Gabar συνέχισε: «Οι σύντροφοί μας αντιστέκονται με αποικιστικό πνεύμα σε κάθε πεδίο, ενάντια σε κάθε είδους επιθέσεις. Το τουρκικό κράτος κάνει προπαγάνδα στην κοινωνία σαν να έχει επιτυχία, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει ενάντια στην αντίσταση των ανταρτών. Ο εχθρός επαινεί τόσο πολύ την τεχνική του που νομίζει ότι περιορίζει την κίνησή μας ή μας εμποδίζει να αναλάβουμε δράση με την τεχνική του δύναμη, αλλά όλοι είδαν ότι ήταν λάθος. Οι αντάρτες ματαιώνουν τις επιθέσεις του εχθρού χρησιμοποιώντας νέες τακτικές και μεθόδους. Γινόμαστε συχνά μάρτυρες του φόβου και του τρόμου των Τούρκων στρατιωτών. Η πίστη και η θέληση αυτών των στρατιωτών είναι απλώς οι τεχνικές στις οποίες βασίζονται. . Ό,τι κι αν συμβεί, οι αντάρτες θα αντιστέκονται πάντα στις επιθέσεις και θα αποτρέπουν την τουρκική εισβολή. Όσο θα μείνει έστω και ένας αντάρτης, ο εχθρός δεν θα μπορεί να ζήσει άνετα στα βουνά του Κουρδιστάν. Ας ξέρει το τουρκικό κράτος ότι δεν θα παραδοθούμε ποτέ στους εισβολείς».

2023-12-16T03:20:35+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top