Οι Δυνάμεις Εσωτερικής Ασφάλειας της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας κατέσχεσαν μια βόμβα και μεγάλο αριθμό σφαιρών κατά τη διάρκεια επιχείρησης στο δεύτερο τμήμα του Hol Camp.

Οι Δυνάμεις Εσωτερικής Ασφάλειας στην περιοχή της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας ξεκίνησαν την τρίτη φάση της «Επιχείρησης Ανθρωπότητα και Ασφάλεια» στο στρατόπεδο Hol (al-Hawl) στη Χεσσέκα στις 27 Ιανουαρίου. Η εκστρατεία επιδιώκει την καταδίωξη των τρομοκρατικών πυρήνων του ISIS, την εξάλειψη των οχυρών τους και συλλαμβάνουν άτομα και συνεργάτες που εμπλέκονται σε τρομοκρατικές δραστηριότητες, επιθέσεις και διαδίδουν εξτρεμιστικές ιδεολογίες, ειδικά μεταξύ των παιδιών. Στην επιχείρηση συμμετέχουν επίσης οι Μονάδες Άμυνας Γυναικών (YPJ) και οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), που υποστηρίζονται από τον διεθνή συνασπισμό κατά του ISIS.

Καθώς συνεχίζεται η «Επιχείρηση Ανθρωπότητα και Ασφάλεια», οι Δυνάμεις Εσωτερικής Ασφάλειας κατέσχεσαν 3 βόμβες, 2 γεμιστήρες Καλάσνικοφ και μια σειρά από σφαίρες DShK και BKS στην επιχείρηση που διεξήχθη στο δεύτερο τμήμα του Hol Camp.

2024-02-05T23:21:37+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top