Η πολιτοφυλακή για την ελευθερία του Κουρδιστάν ανακοίνωσε ότι στόχευσε ένα στρατιωτικό σημείο που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι στρατιώτες και φρουροί στο Amed (Diyarbakır).

Η πολιτοφυλακή για την ελευθερία του Κουρδιστάν (Milîsên Azadiya Kurdistanê-MAK) ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκε επίθεση εναντίον στρατιωτικού σημείου στον δρόμο Ντιγιαρμπακίρ/Εργκάνι γύρω στις 03:40 τη νύχτα της 19ης Μαΐου.

Η ανακοίνωση της ΜΑΚ αναφέρει, «Το στρατιωτικό αυτό σημείο παίζει ρόλο τόσο στις κατοχικές επιθέσεις κατά των ανταρτικών περιοχών όσο και στις επιθέσεις και τις επιχειρήσεις κατά του λαού μας. Μετά τον εντοπισμό αυτού του χώρου που χρησιμοποιούν οι στρατιώτες κατοχής και οι φρουροί του χωριού, πραγματοποιήθηκε δράση με βόμβες με τακτική διείσδυσης τη νύχτα Ως αποτέλεσμα της δράσης των πολιτοφυλακών μας,, έγινε μια τεράστια έκρηξη και το στρατιωτικό σημείο καταστράφηκε με ασφάλεια.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι, «Ως Πολιτοφυλακή της ΜΑΚ, θα συνεχίσουμε να στοχοποιούμε τους εισβολείς και τους συνεργάτες τους».

 

2024-05-27T03:32:42+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top