Η αντάρτης του YJA Star Özgür Çiya ανέφερε ότι το τουρκικό κράτος δεν έχει πλέον πιθανότητες επιτυχίας και πρόσθεσε: «Το Κουρδιστάν θα απελευθερωθεί, ο λαός μας και ο Ηγέτης μας θα απελευθερωθούν επίσης».

Η αντάρτης του YJA Star Özgür Çiya είπε: «Ό,τι και να κάνει το τουρκικό κράτος, δεν μπορεί να καταστρέψει ή να νικήσει το αντάρτικο. Ο θυμός μας δυναμώνει».

Η Özgür Çiya ήταν μεταξύ των ανταρτών που καλωσόρισαν την 45η επέτειο του PKK στο πεδίο της μάχης. Μίλησε στο ANF για τα συναισθήματα και τις σκέψεις της. Σημειώνοντας ότι, ως αντάρτες του YJA Star (Ελεύθερες Γυναικείες Μονάδες) και του HPG (Δυνάμεις Λαϊκής Άμυνας), αντιμετώπισαν έναν πολύ βαρύ πόλεμο το 2023, η αντάρτης Çiya είπε: «Το τουρκικό κράτος δεν μπορεί να μας νικήσει με όλες τις υπάρχουσες τεχνικές και τον ανήθικο πόλεμο. Η ήττα του τουρκικού κράτους είναι κοντά. Στις περιοχές Ζαπ, Αβασίν και Μετίνα, οι σύντροφοί μας αντιμετώπισαν το τουρκικό κράτος με μια αντίσταση που έχει γίνει επική σήμερα. Αυτή η αντίσταση, αυτή η θέληση, το πνεύμα και η αποφασιστικότητα θα είναι θρυλική. Το πνεύμα των συντρόφων Χακί, Κεμάλ, Μαζλούμ και Χαϊρί υπάρχει στις 27 Νοεμβρίου, δεν θα εξαφανιστούμε ποτέ και δεν θα υποκλιθούμε σε κανέναν. Αυτό πρέπει να το καταλάβει καλά ο εχθρός».

Η φιλοσοφία του ηγέτη Öcalan έχει παγκοσμιοποιηθεί

Η αντάρτης Çiya συνέχισε: “Υπάρχει ένας αγώνας ενάντια στην απομόνωση της ηγεσίας μας όχι μόνο στο Κουρδιστάν ή στη Μέση Ανατολή, αλλά σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες ενάντια σε αυτήν την απάνθρωπη απομόνωση. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σπάσουμε την απομόνωση. Οι ιδέες και η φιλοσοφία του ηγέτη Öcalan δεν περιορίζονταν στο Κουρδιστάν αλλά εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο. Ο τουρκικός φασισμός πρέπει να το ξέρει καλά Ακόμα κι αν επιτεθεί στους αντάρτες και τον κουρδικό λαό, δεν μπορεί να επιτεθεί και να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Αυτή η ιδέα και η φιλοσοφία έχουν γίνει παγκόσμια Με αυτήν την ιδέα και τη φιλοσοφία, το Κουρδιστάν θα απελευθερωθεί, το ίδιο και ο λαός μας και ο ηγέτης μας. Αυτοί είναι οι στόχοι μας. Υποδεχόμαστε την 27η Νοεμβρίου με μεγάλη αποφασιστικότητα και δράση. Οι εορτασμοί γίνονται με αυτό το πνεύμα.”

Ελεύθερος με το πνεύμα της 27ης Νοεμβρίου

Η αντάρτης Çiya είπε: “Τώρα οι γυναίκες απελευθερώνονται χάρη στην ιδέα του ηγέτη Οτσαλάν και στο πνεύμα της 27ης Νοεμβρίου. Το τουρκικό κράτος βλέπει και πρέπει να δει ότι δεν θα ηττηθούμε. Ό,τι και να κάνουν, ακόμα κι αν θέλουν να ενωθούν με όλα τα κράτη και επιτίθενται, δεν μπορούν να καταστρέψουν ή να νικήσουν τους αντάρτες. Οι αντάρτες πολεμούν με τις ιδέες και τη φιλοσοφία του αρχηγού Öcalan. Ζούμε και πολεμάμε με το πνεύμα των μαρτύρων μας της 27ης Νοεμβρίου, της 15ης Αυγούστου και των αυτοθυσιασμένων μαρτύρων μας. Αυτό το πνεύμα πάντα θα ανεβαίνει και θα μεγαλώνει Όσο περνά ο καιρός, ο θυμός μας δυναμώνει. Διεκδικούμε και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το 2024 έτος ελευθερίας του Ηγέτη Οτσαλάν και να καταστρέψουμε το τουρκικό κράτος».

2023-11-29T23:35:18+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top