Οι SDF επιβεβαίωσαν τη διαρκή δύναμη της συνεργασίας τους και την ακλόνητη δέσμευσή τους για συνεχείς κοινές επιχειρήσεις με τις δυνάμεις του Διεθνούς Συνασπισμού στη βόρεια και ανατολική Συρία.

 

Υπό το πρίσμα της στενής συνεργασίας και της ανταλλαγής ζωτικών δεδομένων και πληροφοριών μεταξύ των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) και του διεθνούς συνασπισμού κατά του ISIS στις περιοχές της βόρειας και ανατολικής Συρίας, ο Διεθνής Συνασπισμός συνέλαβε, το περασμένο Σάββατο, τον αρχηγό του ISIS , Abu Halil al-Fad’ani στη βόρεια Συρία.

Μετά τη σύλληψή του από τον συνασπισμό, οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις συνέλαβαν τον προαναφερθέντα τρομοκράτη, Al-Fad’ani. Οι ανακρίσεις βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη, με επίκεντρο τη συμμετοχή του σε εγκλήματα κατά του λαού μας και την ενορχήστρωση τρομοκρατικών δραστηριοτήτων σε διάφορα έθνη, σύμφωνα με το Κέντρο Μέσων Ενημέρωσης SDF.

«Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις επιθυμούν να υπογραμμίσουν τη διαρκή δύναμη της εταιρικής μας σχέσης και την ακλόνητη δέσμευσή μας για συνεχείς κοινές επιχειρήσεις με τις δυνάμεις του Διεθνούς Συνασπισμού στη βόρεια και ανατολική Συρία για την επίτευξη της διαρκούς εξάλειψης των τρομοκρατικών πυρήνων του ISIS», ανέφερε η δήλωση.

2023-09-27T15:29:58+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top