Οι SDF υποσχέθηκαν  να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την καταδίωξη τρομοκρατών και οποιουδήποτε επιχειρεί να υπονομεύσει την ασφάλεια και τη σταθερότητα των περιοχών τους.

 

Με τη βοήθεια της συνεργασίας των κατοίκων της περιοχής, οι SDF (Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις) συνέλαβαν με επιτυχία έναν τρομοκράτη στην πόλη “Al-Sabha” στην ανατολική ύπαιθρο του Deir ez-Zor, ενώ προσπαθούσε να τοποθετήσει ένα IED(αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό) μπροστά από ένα από τα πολιτικά καταστήματα της πόλης.

«Αμέσως μετά τη σύλληψή του, οι δυνάμεις μας άρχισαν να τον ερευνούν για να μάθουν ποιος τον υποστήριξε και ποιος τον παρακίνησε να ξεκινήσει τρομοκρατικές ενέργειες, καθώς και τα κίνητρα της τρομοκρατικής επιχείρησης που σκόπευε να πραγματοποιήσει, η οποία στόχευε κυρίως πολίτες», είπε η Το SDF Media Center σε δήλωση την Τρίτη.

Η δήλωση των SDF επεσήμανε ότι: «Με τη συνεργασία του λαού μας, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την καταδίωξη τρομοκρατών και οποιουδήποτε επιχειρεί να υπονομεύσει την ασφάλεια και τη σταθερότητα των περιοχών μας».

2023-11-01T12:18:44+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top