Τέσσερις στρατιώτες του τουρκικού στρατού και έξι μέλη μισθοφόρων ομάδων τζιχαντιστών σκοτώθηκαν σε διάφορες ενέργειες στο Αφρίν και στη γύρω περιοχή. Από τις ενέργειες τραυματίστηκαν άλλα δώδεκα μέλη των κατοχικών δυνάμεων.

Οι Απελευθερωτικές Δυνάμεις του Αφρίν (HRE) δημοσίευσαν τον ισολογισμό των ενεργειών τους κατά των τουρκικών δυνάμεων κατοχής και των συμμαχικών μισθοφόρων στη βόρεια Συρία για την περίοδο από 2 έως 29 Απριλίου.

Σύμφωνα με το HRE, τέσσερις στρατιώτες του τουρκικού στρατού και έξι μέλη μισθοφόρων ομάδων τζιχαντιστών σκοτώθηκαν σε διάφορες ενέργειες στο Αφρίν και στη γύρω περιοχή. Στις ενέργειες τραυματίστηκαν άλλα δώδεκα μέλη των δυνάμεων κατοχής, τα στοιχεία των οποίων έχουν ως εξής:

Στις 2 Απριλίου, ένας μισθοφόρος σκοτώθηκε από ελεύθερο σκοπευτή στην περιοχή του Μπαμπ.

Στις 6 Απριλίου, ένας μισθοφόρος σκοτώθηκε από ελεύθερο σκοπευτή στην περιοχή Marê του Azaz. 

Στις 13 Απριλίου, 2 μισθοφόροι σκοτώθηκαν και ένας άλλος τραυματίστηκε και ένα όχημα καταστράφηκε σε ενέργεια κατά των συμμοριών στο χωριό Έμπλε.

3 μισθοφόροι σκοτώθηκαν σε δράση στην περιοχή Mare στις 18 Απριλίου.

Στις 23 Απριλίου, ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλοι 3 τραυματίστηκαν σε ενέργεια με βαρέα όπλα στη βάση Daxilbaş του τουρκικού στρατού κατοχής.

Στις 26 Απριλίου, ένας μισθοφόρος σκοτώθηκε από ελεύθερο σκοπευτή στην περιοχή Azaz.

Στις 28 Απριλίου, ένας μισθοφόρος σκοτώθηκε από ελεύθερο σκοπευτή στην περιοχή Azaz.

-Στις 29 Απριλίου, 3 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και 5 στρατιώτες τραυματίστηκαν σε δύο ξεχωριστές ενέργειες εναντίον των βάσεων του τουρκικού στρατού κατοχής στο Enabkê και στο Kefirmizê στην περιοχή Shera του κατεχόμενου καντονιού Αφρίν.

2024-05-01T01:08:34+02:00

Αφήστε ένα σχόλιο

Go to Top