Το Στρατιωτικό Συμβούλιο του Ταλ Ταμρ ανακοίνωσε τον θάνατο 3 στρατιωτών του τουρκικού στρατού κατοχής και 7 μισθοφόρων σε μια σειρά επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν από τις δυνάμεις τους στην ύπαιθρο της περιοχής Ταλ Ταμρ.

Το Στρατιωτικό Συμβούλιο του Ταλ Ταμρ εξέδωσε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων σχετικά με μια σειρά επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν από τις δυνάμεις τους εναντίον του τουρκικού στρατού κατοχής και των μισθοφόρων του στην ύπαιθρο της συνοικίας Ταλ Ταμρ.

που γράφει:

«Οι επιθέσεις των τουρκικών δυνάμεων κατοχής και των μισθοφόρων της στις περιοχές μας συνεχίζονται και στοχεύουν κυρίως τους αμάχους μας.

Ωστόσο, οι δυνάμεις μας απάντησαν σε όλες τις επιθέσεις της κατοχής και των μισθοφόρων της τον Σεπτέμβριο, τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων των δυνάμεών μας κατά των τουρκικών δυνάμεων κατοχής και των μισθοφόρων τους ήταν τα εξής:

Στις 4 Σεπτεμβρίου, οι δυνάμεις μας πραγματοποίησαν επιχείρηση κατά μισθοφόρων στο χωριό «Al-Aziziya» βορειοδυτικά του Tal Tamr, με αποτέλεσμα τον θάνατο 3 μισθοφόρων .

Στις 7 Σεπτεμβρίου, οι δυνάμεις μας στόχευσαν τη βάση «Μανάχ» της τουρκικής κατοχής, βόρεια του Ταλ Ταμρ, καταστρέφοντας ένα τεθωρακισμένο όχημα κατοχής, σκοτώνοντας 3 Τούρκους στρατιώτες κατοχής και τραυματίζοντας έναν άλλο.

Στις 10 Σεπτεμβρίου, οι δυνάμεις μας πραγματοποίησαν στρατιωτική επιχείρηση κατά των τουρκικών μισθοφόρων κατοχής στο χωριό «Al-Rihaniya», βόρεια του Tal Tamr, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 2 μισθοφόροι και να τραυματιστεί ένας άλλος.

Στις 10 Σεπτεμβρίου, κοντά στο χωριό «Al-Qasimiya» του Tal Tamr, οι δυνάμεις μας στόχευσαν ένα στρατιωτικό σημείο μισθοφόρων, αλλά τα αποτελέσματα της επιχείρησης δεν έγιναν γνωστά.

Αποτέλεσμα των επιχειρήσεων των δυνάμεών μας ήταν ο ο θάνατος 3 Τούρκων στρατιωτών κατοχής και 7 μισθοφόρων, καθώς και ο τραυματισμός ενός τουρκου  στρατιώτη κατοχής και 3 μισθοφόρων».