Οι Δυνάμεις Λαϊκής Άμυνας εξόντωσαν 3 στρατιώτες του τουρκικού στρατού κατοχής και στόχευσαν τρεις από τις τοποθεσίες του κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στο Ζαπ και τη Μετίνα.
Γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το Κέντρο ΜΜΕ των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (HPG) γγια τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούν οι αντάρτες κατά του τουρκικού στρατού κατοχής στις αμυντικές περιοχές.
αναφέρει:

Στην περιοχή Zap:

Στις 25 Αυγούστου στις 08:30, στην Πλατεία Αντίστασης στο Σάιντ, οι δυνάμεις μας στόχευσαν με βαριά όπλα μια μπουλντόζα που προσπαθούσε να καταστρέψει τα χαρακώματα μας, γεγονός που οδήγησε στη διακοπή των κατοχικών δραστηριοτήτων στην πλατεία.

Στην περιοχή Μετίνα:

Στις 24 Αυγούστου, στις 02:00, ο στρατός κατοχής έγινε στόχος με βαρέα όπλα στην Πλατεία Αντίστασης στο λόφο Όρτι.

Στην περιοχή Dalil δυτικά του Zap:

Στις 24 Αυγούστου, στις 06:00, οι μαχητές του YJA-STAR στόχευσαν με βαριά όπλα τους στρατιώτες κατοχής στην Πλατεία Αντίστασης στο Τζούντι Χιλ και οι δυνάμεις μας κατάφεραν βαρύ πλήγμα σε τοποθεσία του στρατού κατοχής.

Στις 24 Αυγούστου, στις 14:40, οι δυνάμεις μας πραγματοποίησαν επιχείρηση ελεύθερων σκοπευτών κατά του τουρκικού στρατού κατοχής στην Πλατεία Αντίστασης στο λόφο Τζούντι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο Τούρκου στρατιώτη.

Στις 25 Αυγούστου, στη 01:00, οι μαχητές του YJA-STAR πραγματοποίησαν επιχείρηση ελεύθερου σκοπευτή κατά του στρατού κατοχής στην Πλατεία Αντίστασης στο λόφο Τζούντι, σκοτώνοντας έναν Τούρκο στρατιώτη.

Στις 24 Αυγούστου, στις 02:30, δύο θέσεις του στρατού κατοχής έγιναν στόχος με βαρέα όπλα στην πλατεία αντίστασης στο λόφο Τζούντι.

Στις 25 Αυγούστου, στις 03:00, οι μαχητές του YJA-STAR πραγματοποίησαν επιχείρηση ελεύθερων σκοπευτών κατά του τουρκικού στρατού κατοχής στην Πλατεία Αντίστασης στο λόφο Τζούντι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Τούρκου στρατιώτη και τον τραυματισμό ενός άλλου.

Επιθέσεις Τουρκικού στρατού κατοχής:

Η περιοχή Zap, η μαρτυρική περιοχή Dalil, το δυτικό Zap, η Matina και το Khakurk δέχθηκαν βομβαρδισμούς ».